Vi ska ta över, vi ska ta över världen. Vi ska bli stora, vi ska bli mäktiga.

 
JAG KAN INTE FÖRSTÅ ATT DETTA ÄR SANT?! Sånt här händer bara inte?!? Detta är det sjukaste jag varit med om någonsin. Jag var så nervös när jag loggade in och när jag såg den gröna texten sjönk jag ihop i en liten hög på hallgolvet och bara skakade, tårarna bara forsade ner. Jag har drömt om den här dagen så himla länge, min allra största dröm. Försökt föreställa mig hur det skulle kännas, inget kan mäta sig med detta. 
  
Detta var alltså 17 år sedan, man ska aldrig någonsin ge upp det man vill och drömmer om, aldrig. Dock var det nog tur att jag inte ville bli konstnär för inte fan är det vackert... 
 
 
Jag har publicerat den här bilden förut, precis i början av basåret. Men det är så jäkla sant, jag är så glad att jag inte gav upp. Så glad att jag vågade ta världens omväg och kämpa arslet av mig för min dröm. TACK Lina för att du orkade, tusen tack! 
 
Jag sitter och tittar på antagningsstatistiken. Tre stycken antagna i folkhögskolekvoten i Linköping, jag är EN av tre. Så sjukt att alla de där siffrorna representerar mina nya klasskompisar. Hjälp. 
Har dessutom sökt två lägenheter, så nu håller jag bara tummarna! Gud vilken dag!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0