Thinking of sunshine

Jisses vad dagarna går fort! I måndags blev jag attackerad av fiskmåsar på jobbet och drack kaffe och kollade på kahru run med Klara och Amanda. Mys!

Igår åkte jag till Gladhammar med en massa tjejer eftersom Bea ska åka till USA i tre veckor. Klara var där!
Och så Bea och Lovisa såklart! 
Så fina! Vi envisades med att sitta ute trots att det blåste storm, DET ÄR SOMMAR! Lite senare gav vi upp och flyttade in och drack kaffe istället.
Idag har jag släpat en 30-kilos avfuktare upp för tre trappor. Behöver jag säga att min rygg och mina armar är trötta? Avslutade min arbetsdag med att få paket av en kund, ombytta roller med andra ord! Förträffligt snyggt med portkoder på armen också. 

Tada! Han tyckte synd om mig som gick med för stora handskar, vips så har jag tre par som sitter som en smäck! Blev nästan löjligt glad, så himla snällt!
Imorgon är den stora dagen. Tror ni jag är något nervös eller?! Som om det inte vore nog så fick jag vara ledig imorn också. Kommer sitta som på nålar hela dagen, herregud. Det ska dock bli helt obeskrivligt skönt att få sova ut, är så himla trött. 
Ska försöka passa på att städa lite också för på fredag får jag nämligen finbesök i form av Calle! Ska alltså ha reunion med en sjundedel av internatfamiljen. Ska bli så himla kul! Förhoppningsvis får vi fira att vi kommit in på våra utbildningar, hoppashoppashoppas! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0