Jag var den som var full av liv

I fredags tog jag farväl av min gamla, ihoptejpade postbil. Min trogna följeslagare som fått stå ut med mina svordomar över tunga, otympliga paket och som fått lyssna på mina enmans-konserter längs med E22. Tack för denna sommar!
Vi är typ världens bästa semestervikarier och skämmer bort ordinarie postisar med hur mycket fika som helst. 
Efter jobbet skyndade jag mig hem och packade för att bli upphämtad av den här donnan. Vi skulle nämligen på en roadtrip till Uppsala! 
Det blev en riktig kanonhelg. Så mycket skratt, sol, mys och bubbel. Men å andra sidan kan det väl inte bli så mycket annat än kanon med sådant sällskap! 

Bästa uppladdningen inför den här veckan som faktiskt är moving-week! Spenderade hela dagen igår på IKEA med pappa och fick med mig det mesta i husgeråds-väg därifrån. Så skönt att kunna bocka av det på listan över alla saker som ska hinnas med den här veckan. 

Vi hann såklart med en obligatorisk IKEA-lunch också! 

När jag kom hem på kvällen hann jag knappt in och vända. Det var nämligen dags för kräftskiva ute hos Marthe! 


Bästa tjejerna!! 

Det var så mysigt och gott, men så jäkla tråkigt att säga hejdå sen, de flesta av oss flyttar ju nu i veckan. Men det är bara att ställa in sig på att man kommer åka tåg runt hela landet i höst och vinter, SJ - här har ni er nya bästa kund! 

Idag ska jag befinna mig på hemmaplan och packapackapacka. Lika bra att sätta igång direkt!

THINK PINKJag har tagit mig upp ur min förkylnings-dvala och tog mig faktiskt till jobbet både igår och idag! Så nu är sista måndagen och tidnings-tisdagen för den här sommaren avklarad, så skönt! Om två veckor sitter jag på uppropet i Linköping istället, ugh... 
Min helg har jag till större delen spenderat sängliggandes i hopp om att bli frisk. I fredags pallrade jag mig dock iväg till frisören och satt där halvt döende. Resultatet; kortare och lite rosa. Har för övrigt börjat vänja mig vid glasögonen nu, det är så himla skönt att inte vara alldeles slut i ögonen efter en dag på jobbet! 
I lördags var egentligen tanken att jag skulle fira min födelsedag tillsammans med mina fina tjejer. Men förkylningen satte lite stopp så jag fick nöja mig med att bjuda dom på lite mat och hänga med dom innan dom gick ut, så värt ändå! Fick superfina solrosor och ett presentkort på formbar, alldeles perfekt!! Dom är bäst. 


Jag kommer kunna ta dig upp


Jaha tänkte jag, då gör vi så då! Och då hände det grejer. Imorse vaknade jag med dödens feber vilket i och för sig var väldigt tråkigt, men i telefonen fanns ett mail "du har ett erbjudande om en bostad". Herre. Jävla. Gud. Så nu blir det inte korridorrum på Vallavägen 2B, det blir en alldeles perfekt liten etta på Drabantgatan 22B! Jag är så glad! Tack för detta flyt, det var jag fanemig värd! 

Men, feber alltså. Varenda trappa under min arbetsdag igår kändes som ett berg. Det var hemskt. Idag har jag legat hemma i sängen som en liten sorglig boll. Febern är borta nu och imorn är jag ledig och ska bara ta hand om mig själv. Sen väntar vad som ser ut att bli den sista helgen hemma i Viken, lite vemodigt ändå. 

Jag blundade och vi skrek forever vi

Middag och bubbel på Guldkant i slutet på förra veckan med finaste tjejerna! 

Har haft bästabästa födelsedagshelgen någonsin med bl.a. dessa! 
 
Då var jag alltså 21 nu, och inte ett dugg klokare, men ack så lycklig! För vilken jäkla helg jag har haft! Min födelsedag spenderades på jobbet, men det var relativt lugnt så jag orkade med att först äta middag med familjen och öppna paket, för att sedan svida om och partaja med tjejerna! Landade i sängen klockan sex på morgonen och då var jag en halvtimme från att dygna. Jaja, man fyller bara 21 en gång! 
 
På lördagen tog jag en fika och en sväng på stan med Hanna för att senare på kvällen köra en favorit i repris med samma fantastiska gäng som kvällen innan! Jag var trött i varenda liten cell av min kropp på söndagen men så himla nöjd med helgen! 
 
Idag har mamma och pappa varit i Linköping och hämtat nyckeln till mitt korridorrum medan jag har knegat på jobbet. Rummet var fräscht och grannarna verkade trevliga, så lite nervositet släppte i alla fall! Den här veckan jobbar jag kortvecka, och på fredag ska jag till frisören och bli höstfräsch. Låter bra i mina öron!

RSS 2.0