PRECIOUS MOMENTS

Finaste vännerna
 

Här om kvällen mötte jag några tjejer (bland annat Bea, bild 1) på Guldkant och drack lite kaffe och pratade skit. I lördags hade jag reunion med bästa gänget från gymnasiet och det kändes så himla fint! Idag har jag frivilligt städat hela lägenheten och när man gör det så vet man att man har tråkigt... Det är sådana dagar som jag längtar tillbaka till Norge lite extra. Nu ska jag snart sätta på tvätt och fortsätta min roliga tisdag så, tjing!

WE'RE THE STARS OF THE HUMAN RACE

En väldigt kort och intensiv månad i Norge resulterade i den här lilla filmen. Låten är Burn med Ellie Goulding som spelades väldigt mycket i vår lya!
 

Varför är det alltid så himla mycket svårare att ta sig upp andra dagen? Fick slänga i mig frukost i farten typ, men jag hann till jobbet i alla fall. Sorterade, "kammade" och gjorde eftersändningar fram till tjugo i två. Och under den tiden ringde en tjej från ett jobb jag sökt. Ska på utbildning om två veckor, så jädra kul!!
Ikväll ska jag träffa lite tjejer som jag inte sett på länge och imorgon har jag sovmorgon, fantastiskt!
 

EARLY MORNING

 
Jag måste säga att jag är jävligt imponerade över att jag både lyckades somna igår och sen komma upp imorse! Och det var faktiskt riktigt roligt att komma tillbaka till posten, det var dock mycket kallare att cykla dit imorse än vad det var i juli haha! Hann hem en stund och äta lunch och sen fick jag åka tillbaka och sortera lite mer. Blev sammanlagt 8 timmar och det känns helt okej för att vara en som här om dagen låg och grät för att hon var arbetslös!

A PIECE OF CAKE

 
Igår träffade jag de här tre över lite chokladmuffins och kaffe, mycket bra! Hade inte träffat Bea och Klara sedan innan jag flyttade till Norge så det fanns lite att ta igen.
Idag har jag, utan vidare framgång, försökt byta provort för högskoleprovet. Nu slits jag mellan att strunta i att göra det och att åka till Strömstad och bo på hotell där (dyrt om man är arbetslös...). Fast helt hundra procent arbetslös är jag väl inte, ska hoppa in på posten imorgon förmiddag för lite sortering. Ska bli väldigt skönt att gå upp och faktiskt göra något!

MIN FREDAG

 
Äntligen fredag! För mig innebär det att titta på det tvåhundrade avsnittet av Grey's (WOHO), och dessutom nya avsnitt av både Vamp och den nya serien The Originals. Om det inte är ljus i mörkret så vet jag inte vad!
Vi har för övrigt tagit beslutet att åka hem, och har ägnat eftermiddagen åt att mosa in all packning i bilarna. Detta är precis skittråkigt, men nödvändigt, för pengarna börjar ta slut. Vi får se vad som händer sen, om jag blir kvar hemma eller om det mot förmodan dyker upp jobb här uppe senare. Det ska i alla fall bli lite skönt att komma hem till mammas mat, diskmaskin och min egen säng!
 
 

TESTAR

Följ min blogg med Bloglovin

HOPELESS WANDERER

 
Tog mig en sväng runt i Tønsberg förut för att försöka återfå min motivation och bli på bättre humör. Hittade blommande luktärtor i en trädgård och kom fram till att om luktärtor blommar i oktober så finns det ta mig fan hopp fortfarande!

ALWAYS GOLD

 
Filmade i färg för första gången när vi åkte hem från Tjøme här om dagen. Kämpat i två dagar för att komma in på mitt gamla youtubekonto, men nu så!

TORSDAGSLISTA

Vilken dag är det idag?
Idag är det torsdagen den tionde oktober, hittills en ganska dålig dag.
Om du var en emoji vilken skulle du vara då?
Just nu känner jag mig mest såhär:
Vad ska du göra ikväll?
Äta pasta och vara ledsen över att jag inte har jobb.
Säg två bra uttryck:
"För sinnes!" och "finn ro!", båda väldigt välanvända här i huset
Vad blir du glad av få höra att du är?
Smart och snygg! Det bästa av två världar.
 
Visa en bild du inte minns ha tagits:
Liza, Louise och jag under studentveckan.
Vem saknar du?
Mamma, pappa och syrran såklart!
En bild på något som är asbra att ha:
Finaste vännerna.
Vad är du bra på?
Att se mållinjen, och bortanför den.
Vad vill du ha?
Just nu? Ett jobb.
Vad tycker du är roligt?
Jag har sämsta humorn, någonsin.
Vad är du dålig på?
Att leva så som jag gör nu, utan kontroll över vad som händer #control freak.
Hur ser du ut när du är nyvaken?
Jag vet, jag är helt otrolig.
Vem är du kär i just nu?
Åh det är min lilla hemlighet det.
Vad var det första du snodde?
Jag har nog faktiskt aldrig snott något, plikttrogen som jag är!
Vad har du tänkt göra länge men ej gjort?
Plugga på fullt allvar, 100% helhjärtat, inför högskoleprovet.
Vad bävar du inför?
Att bli tvungen att åka hem, och inför att skriva högskoleprovet den 26.
Vad händer i helgen?
Som det ser ut nu så åker vi hem (villintevillintevillinte).
Vad var det senaste du skrev i Word?
Jag uppdaterade mitt CV.
Vad ska du göra på höstlovet?
Jag hoppas fortfarande på att jag kommer jobba då, hoppet är det sista som lämnar människan!
Vad läser du nu?
Basic Pathology, alltså sjukdomslära på engelska. Träning inför högskoleprovet men väldigt intressant också!


GREEN GRASS AND HIGH TIDES

Bilder från här om dagen
 

Just nu är livet väldigt bittert här i Norge, vi fick efter ett väldigt velande fram och tillbaka veta att det inte blir något jobb förrän vecka 47 ungefär. Så nu sitter vi och väger fram och tillbaka mellan att åka hem eller eventuellt flytta till en annan stad och pröva lyckan där. VÄLDIGT BITTERT. Jag vill verkligen inte åka hem, har ingenting att komma hem till - eller ja, arbetslöshet, en tom plånbok och lite tumrullning om dagarna men det är ju inget att hurra över direkt.
 
Nu står i alla fall en lasagne i ugnen som vi ska sätta tänderna i vilken minut som helst, det är ju något att vara lite glad över i alla fall!

IN OUR NATURE

Bilder från här om dagen.

EASY LOVING

 
Lite såhär ser vardagen här i Norge ut genom min iPhonekamera - tidig morgon i sängen här om dagen och tappra själar på Proffice tidigare idag. Vad gäller jobb så går det trögt, förbannat jävla trögt... Det är så pass att jag måste börja fundera på vad jag gör om det helt enkelt skiter sig här, och det vill jag inte fundera på - för jag har ta mig tusan igen aning! Så nu struntar vi i det så jag kan mysa ner mig i soffan istället, godnatt!
 

MIN NORSKA FAMILJ

Från en badplats i Tjøme
 

Det här är alltså min norska familj, det underbara gäng människor som jag bor med i Tønsberg. Det är dessa människor som jag käkar pasta och köttbullar med varje dag (är förresten förbannat trött på pasta, vill aldrig mer äta pasta...) och igår var vi ute på en liten roadtrip till Tjøme och kikade runt, så då passade jag på att knäppa lite bilder!

INTRODUCING ME

.

RSS 2.0