PLUG IT IN AND TURN ME ON
Tänkte bara berätta att jag har mascara på mig ikväll för första gången på väldigt länge. And there better be no tears - för den är inte vattenfast..
NOU KOER VIE!!!

I'M WORKING ON IT


Försöker få till den "perfekta" bollen av mitt hår just nu

Ehm ja, jag jobbar på det om vi säger så..

Ikväll bär det av ut till happyhammer där det vankas fiesta, ha en bra valborg!

GO A BIT FURTHER


Jag har blivit med långklänning..

OM JAG KUNDE CYKLA UTAN HÄNDER SKULLE JAG SPELA LUFTTRUMMOR
Hej fellas! Hemkommen från frisören sitter jag nu ett par nyanser blondare på balkongen i solen och har det bra! Ska snart bege mig upp till Willys och shoppa grillgrejer med Liz, och med andra ord dissa den förvirrade getingen som är min polare och mitt sällskap här just nu (undrar om han vet att han skrämmer slag på mig varje gång han kommer fram..).
Nä nu ska jag fortsätta skina ikapp med solen, PEACE!

GETTING OLDER ISN'T ON MY LIST


Sjukt go dag i stadsparken med dessa fina! Känns lite som om jag har någon form av mini-sommarlov.
Imorn ska jag till frisören vid 10 (något som passar min nyfunna tidszon jäkligt bra, det funkar inte att sova när det är ljust..) och trolla bort utväxten. Sen far jag ut till Marthe där det vankas grillning på kvällen, NAJS!
Nu ska jag plugga, mindre jävla roligt om vi säger så.. PEACE

I DON'T CARE WHAT THE PEOPLE MAY SAY, WHAT THE PEOPLE MAY SAY ABOUT MESåhär ser jag ut idag; mammas avklippta Lee-jeans, tröja från Lindex.
Nu ska jag iväg och träffa lite flickor, najs!

WHEN THE WORKING DAY IS THROUGH AND THE DRAGON IS CALLING YOU


Igår åt jag frukost ute och hade det väldigt gött

Sen bytte jag om till idrottskläder och origenterade en sväng på morgonen

Efter det chillade snygga Liz och jag i solen nere på "min" gård

Idag spatserade jag runt med oplattat hår (kors i taket!) och bikini

För att sen byta om till detta och bege mig till mormor och morfar för lite påskmiddag!
Shorts Never denim Bik Bok, bikiniöverdel H&M, kavaj consious collection H&M, gammalt men ack så skönt linne från gina (fan vilken sjuhelsikes fashionblogger jag har gått och blivit då!)

Nu är jag i någon sorts matkoma och ska packa ihop mina grejor för att trampa iväg till Adam, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Hoppas på något helt annat än grejer i matväg..
Btw, bra låt! Peace out, glad påsk och allt det där!

FÖRLÅT ATT JAG ADRIG NÅNSIN SAGT FÖRLÅT

make a gif

Euuh, hej.. Detta känns pinsamt och hemskt jobbigt. Ungefär som att prata i telefon med en avlägsen släkting eller vän som man vet håller på att dö och att man ändå har skitit i att hälsa på eller ringa. Så känner jag nu.

Senaste tiden (den väldigt långa tiden) har jag hunnit med bland annat detta (ej i kronologisk ordning, det är för mesar), även om jag bara plåtat en bråkdel av så mycket som förut.
Just idag har jag pluggat som ett jävla as och är helt slut i huvudet nu, klinkade lite gitarr precis nyss och peppar inför en väldigt lång sovmorgon (tack för den Perra!).

Bara för att vi ska tala klarspråk med varandra här så säger jag inte på långa vägar att jag är tillbaka på något som helst sätt, för detta känns fortfarande lite sugigt. Men fick höra att det finns en del gamla fina människor som fortfarande tittar in här, och detta är till er.

Och vem vet, vi kanske ses alldeles snart, eller också tar det väldigt lång tid innan vi hörs igen.. Hur som helst, jag är bäst, peace out!

RSS 2.0