Lina Wiesel är..


Namn: Lina Wiesel
Född: 1994-07-31
Hemort: Västervik
Intressen: Foto, musik och dans osv


Ja, Lina Wiesel heter jag då alltså.
Jag är 15 år och bor i den lilla Småländska staden Västervik. Har bott här sen jag var drygt 4 år, men jag är född i Linköping.

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och ganska sprudlande tjej. Jag älskar att prata med folk och filosoferar väldigt mycket över mina egna och folks känslor och tankar.


Det här med mina intressen då - jag är hopplös, slutar aldrig leta efter sätt att uttrycka mig på.
Foto, musik, dans, skrivande, illustrerande, skissande.. Ja jag skulle kunna hålla på hur länge som helst om jag lät mig hållas.

*Har väl fotat i drygt 3 år, började med en Canon, gick vidare till en Sony och just nu står jag med en Nikon D60 i min hand.
Han är min bästa vän och ständiga följeslagare, hittar du mig hittar du förmodligen kameran också.*Musik är som mat, luft, syre, you name it. Det är livsviktigt. Är lite utav en allätare, men texterna är otroligt viktiga (ni som känner mig vet att min bilddagbok belammras av låttexter, haha).
Hittar ny musik hela tiden (varierar från rnb till alternative rock och vidare till gamla älskade Lasse, and so on), och både min ipod och spotify är fullproppade.

*Jag är mer eller mindre uppväxt med dans, fast kanske inte så jätteseriöst dock.. Hur som helst så dansar jag just nu street, jazz och modern dans. Älskar det verkligen, när jag dansar existerar bara jag och musiken - allt annat spelar ingen roll.

*Började blogga för ca ett år sen på en annan blogg, och upptäckte någon gång där att skriva var ett väldigt bra sätt att uttrycka sig på och att få ut känslor och tankar på.
Tror skrivandet är något jag lite sådär i hemlighet brinner för, det är en sån fantastisk känsla när man väl lyckas förmedla den där känslan, åsikten eller tanken.

*Illusterarandet började när jag fick en ritplatta i julklapp och upptäckte att det var lättare att måla på datorn än på ett papper, har inte hunnit utvecklas speciellt mycket där än, men det kommer nog!


Men utöver det så umgås jag mest med mina otroliga vänner och har ett väldigt vanligt liv ;)Vad vill jag med bloggen?
Jo, jag vill såklart ha någonstans att göra av allt som händer. Jag vill få kritik för det jag skriver och fotar, allt för att jag ska kunna utvecklas.
Det har gått rakt uppåt sen jag flyttade hit till blogg.se, jag hoppas att alla ni nya läsare är här för att stanna!
Slutligen: tack för alla små söta kommentarer, det är verkligen jättekul :)

Kommentarer
Postat av: FELICIA

ja det tycker jag allt :) men vi bor ju rätt nära varandra eller iaf din mamma va? hm kan du ses då vid 4 eller? puss!

2009-11-04 @ 20:14:10
URL: http://felliciiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0