LUSH LIFE

Topp 3 konstigaste jag haft i min postbil
Två fina tjejer här om kvällen
Trött efter första jobbveckan
Firade långhelg och bra besked i den lilla behörighetstvisten som pågått mellan skolan och UHR, tjoho
Pussade på den här lilla som jag hoppas ska bli min, ska döpa honom till Newton, Pi, Hippokrates eller något annat supernördigt 
Lunchade på stan med fantastiskt sällskap efter att ha fyndat en deo och ett läppbalsam på elevens utförsäljning! Shoppade m.a.o. inte alls loss haha. (Köpte dock ett par skor senare så de kompenserade lite ehe...)
Gott med jordgubbar tänkte vi - och precis alla andra i hela Västervik verkade det som. Efteråt sa mamma "vi måste ta en selfie!!", vad sjutton händer tänkte jag men klart man ställer upp! 

Första jobbveckan har bokstavligt talat flugit förbi. Har varvat skratt med att vara superarg pga tvist angående behörigheten inför hösten, lyckligtvis kom beskedet igår om att det löste sig så jag kan fortsätta leta soffa och drömma mig bort bland inredningsbilder på Pinterest! 
Har utnyttjat min lediga fredag (är det bästa med mitt jobb, ledigt varannan fredag!) till det yttersta med shopping, lunch på stan, jordgubbsplockning och grill-middag. Hann även med att plocka fläderblommor, så ikväll ska husmor göra saft! Ha en skön helg! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0