Jag var den som var full av liv

I fredags tog jag farväl av min gamla, ihoptejpade postbil. Min trogna följeslagare som fått stå ut med mina svordomar över tunga, otympliga paket och som fått lyssna på mina enmans-konserter längs med E22. Tack för denna sommar!
Vi är typ världens bästa semestervikarier och skämmer bort ordinarie postisar med hur mycket fika som helst. 
Efter jobbet skyndade jag mig hem och packade för att bli upphämtad av den här donnan. Vi skulle nämligen på en roadtrip till Uppsala! 
Det blev en riktig kanonhelg. Så mycket skratt, sol, mys och bubbel. Men å andra sidan kan det väl inte bli så mycket annat än kanon med sådant sällskap! 

Bästa uppladdningen inför den här veckan som faktiskt är moving-week! Spenderade hela dagen igår på IKEA med pappa och fick med mig det mesta i husgeråds-väg därifrån. Så skönt att kunna bocka av det på listan över alla saker som ska hinnas med den här veckan. 

Vi hann såklart med en obligatorisk IKEA-lunch också! 

När jag kom hem på kvällen hann jag knappt in och vända. Det var nämligen dags för kräftskiva ute hos Marthe! 


Bästa tjejerna!! 

Det var så mysigt och gott, men så jäkla tråkigt att säga hejdå sen, de flesta av oss flyttar ju nu i veckan. Men det är bara att ställa in sig på att man kommer åka tåg runt hela landet i höst och vinter, SJ - här har ni er nya bästa kund! 

Idag ska jag befinna mig på hemmaplan och packapackapacka. Lika bra att sätta igång direkt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0