FRIDAYS ARE FOREVER

Senaste tiden har jag varit superskurk, praktiskt taget bott i skolan med mina classmates, fått håret klippt & varit väldigt fab när jag druckit mitt kaffe på morgonen, allt i väldigt okronologisk ordning. 

Jag har fått reda på att jag klarade alla fyra prov som jag hade innan lovet, succé! Bäst för mig att jag gjorde det egentligen, spenderade all min vakna tid med näsan i böckerna. Vilket också resulterade i att jag spenderade väldigt mycket tid i skolan. Stundtals tänker jag att det vore smidigare att flytta dit, roligare också för den delen. Får suga på den karamellen. 
Lär bli lika högt tempo nu efter lovet igen, det är bara sju veckor kvar innan tre av fyra kurser ska vara klara - är lite osäker på hur detta ska gå till med tanke på att vi inte har tagit oss igenom ens halva boken i respektive kurs... 

Lovet har varit väldigt välbehövligt men jag har känt mig ganska rastlös, är van att det händer saker hela tiden. Har varit en sväng i Linköping och myst runt med mamma och syrran, igår drack jag te med Hanna och Klara och imorn ska vi laga risotto! Sen är jag redo att gå tillbaka till skolan igen.Nu till något helt annat; dom senaste veckorna har varit tuffa och min hy har tagit stryk, som fan. Så nu har jag investerat i lite bra grejer så jag ska slippa gömma mig inomhus hela vintern. Håller tummarna för att det hjälper!

Nu: mat och vin med mammi! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0