There's a piece of me you can't have, and I know that it's driving you mad

Lite onsdagsdjup mitt i alltihopa

Jag, som sa att jag bara skulle spendera precis så mycket tid i Gamleby som var nödvändigt, fick igår nycklarna till mitt korridorrum på skolan. Jag flyttar i helgen och det känns så himla kul. Lärdom av detta? Sluta ha förutfattade meningar kanske... 
Hur som helst ska det bli väldigt najs att slippa missa allt kul som händer där borta, och dessutom får jag sovmorgon i och med att jag slipper pendla, lyx!! Fast jag är nog allra mest taggad på att äntligen ha en egen "lägenhet" att köpa lite roliga grejer till, shopaholicen inom mig jublar! 

Idag väntar tre fysiklektioner, kör och sen mer kemiplugg. Det sköna är att jag typ aldrig legat såhär bra i fas i alla ämnen. Har gjort alla kemiuppgifter en gång redan och det börjar bli illa när man kan vissa av grundämnenas molmassor utantill... Men det skadar ju inte att kolla igenom en gång till för det vore så himla najs om jag kunde kicka alla rätt på provet imorn. Håll en tumme för mig!

WE MADE A PROMISE TO NEVER GET OLDSom ett barn på julafton

Alltså vilken dag! Igår åkte jag till skolan och sov där, för imorse tog vi nämligen en roadtrip till Kolmården för lite etologiutbildning och det var så lyckat. Allsång till vår bästa Maggio hela vägen och en sån himla massa skratt under dagen! Vi fick kolla på delfinträning och matning av en massa olika djur, riktigt intressant! 

Efter det norpade jag åt mig lite middag i skolan och så hängde jag i soffan där en stund innan jag begav mig hem. Nu ligger jag (för en gångs skull ganska tidigt) nedbäddad i sängen och ska ladda upp inför två dagar med mycket kemiplugg (och kör, woho!) inför provet på torsdag. Bara att tuta och köra!

BACK TO SCHOOL

Mitt till synes inte så muntra gäng, som egentligen var hur flamsiga som helst 

Skolan är igång igen! Och inte bara det, idag drog även luciaträningen igång. Vi tänkte att det är bäst att gå all in det här året så vi signade upp oss för det! Detta resulterade i att jag begav mig hem från skolan vid 9 och nu har jag precis landat i sängen... Trött tjej med andra ord, så nu tänker jag säga godnatt!

DINNER DATE


Hade en så himlans mysig ikväll igår med mina två bästa pinglor! Vi lagade vansinnigt god risotto och efter det gosade vi ner oss i soffan och med en massa gott och skulle se på film. Och eftersom Hanna har världens mest envisa och obegripliga tv så fick vi nöja oss med datorn just like old times! 

Idag har jag konsumerat stora mängder te och grey's anatomy och betat av ett kapitel i biologiboken samt ett 20-tal uppgifter i kemiboken. Är redo för morgondagen med andra ord! 

Mandelbiscotti

Har varit förbannat huslig och bakat mandelbiscotti idag. Har aldrig gjort det förut så dom blev ganska fula, därför får ni ingen bild på mina utan får istället njuta av lite fina biscotti-bilder från weheartit! 


Nu ska jag strax pysa iväg till Hanna för mysmiddag med henne och Klara! Ha en bra kväll!

RSS 2.0