ETT STYCKE MIDSOMMARFina vänner

Här är en liten bit av min midsommar, resten får ni sen! Idag har jag hängt med min fina mamma och solat och (faktiskt) tagit årets första dopp i havet, vadå liksom, inte alls kallt!
Nu lagar jag kycklingpaj här och ska styra upp mitt liv med förnyat pass och lite sådant inför sommaren, gött!

FLOWERSHej hopp! Har planerat midsommar hela dagen med mina fina tjejer, nu ska jag och mamma iväg och plocka blommor tills imorn. Mys!

PHOTO BOOTHSenaste dagarna, cutiepie!

NU JÄVLAR

Ne nu jävlar män och kvinnor, nu har jag sommarlov, nu får det fan bli nån ordning på torpet! Steg ett: refresha bloggen lite barre.
NOTE: okej jag vet att man inte ska sitta inne vid datorn när man har sommarlov, men hallå, himlen släppte ner all världens regn inatt, och inte fan är det fint väder. So I'm excused!

HISTORY


Såhär såg jag ut i skolan idag när jag hängde i ett rum på min 2 timmar långa håla och pluggade (?!), fanns mycket roligare bilder men dom försvann med beas iphone, men believe me dom var legendary!

Nu hänger jag hemma med historiaboken, och samhällskunskapsboken. Historiaboken aggerar hatt här, fab!

Sen vart han dum och papercuttade mig, det gjorde ont. Gör fortfarande ont..

Men jag har nån vitamindryck, som dock smakar som drinkmix och vars lukt får mig att vilja vända magen ut och in. Men vad fan, jag är glad ändå.

Nu ska jag bli klar med samfitthällskukkunskapen. Japp, nu blev jag visst arg igen. Dessa humörssvängningar i dessa svåra tider..

KRÄFTA
Nu är jag hemma igen, och jag säger bara: snygg bränna Wiesel. Underarmarna är som ni ser precis kritvita medans resten av min överkropp är knallröd. Av benen är det bara framsida lår som vill bli ta färg, resterande delar totalstrejkar på den fronten just nu..
Försöker plugga lite, men det går halvbra. Vadå? Sätta in en extra ledig dag imorn för att det blir apfint väder? Nämen vilken strålande idé! Om det ändå vore så väl........
Ne ni, nu ska jag ta min väldigt långa fläta (host) och äta väldigt mycket tacopaj, för jag är väldigtväldigt hungrig!

I WILL PULL YOU OUT TO SWING IN THE SUN


Nu sticker jag till toven och finner lite i det fina nationaldagsvädret! PEACE

NO SUNLIGHT


I fredags grillade jag marsmallows på korpa med Adam

Jag var nöjd och glad

Och såg ut såhär

Sen kom myggen och vi åkte hem och spelade lite apa i sängen

Det var väldigt kul så jag dog lite

EVERYDAY I'M SHUFFELIN'Här kan man va, här kan man va!

Hej vänner, har lite mini-sommarlov just nu och det kom verkligen i rättan tid! Igår grillade jag i ruinen med mina bästa, och jag vill verkligen visa er bilder från det och från det förträffliga lilla hänget jag och några sköna brudar lyckades åstadkomma förra helgen. Men just nu drunknar jag lite i plugg. Dumma samhällskunskap!!!!!!

RSS 2.0